Om Farmartjänst i Tjust

Till Farmartjänst i Tjust finns ett tjugotal duktiga lokala entreprenörer knutna. Vi finns som en extra resurs till ditt företag då du behöver förstärkning eller kräver mer personal under hektiska perioder och vi kan oftast hoppa in med kort varsel.

Vi utför det mesta inom bygg-, reparation- och anläggningsarbete, maskinentreprenader och grönyteskötsel åt både företag och privatpersoner. Skogsarbete och trädfällningar (även avancerade med skylift) är något vi har bred erfarenhet av och jobbar mycket med. Vi åtar oss trädgårdsarbete med egna eller lånade maskiner och redskap under hela säsongen. Kanske behöver du någon som ser till sommarstugan under vintern eller fixar något innan du kommer till stugan under ledigheten? Då kan du vända dig till oss!

Vi utför jobb med ROT- och RUT-avdrag. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster då vi är ett godkänt hemtjänstföretag. Det finns även möjlighet till vinterförvaring av t.ex. båtar och husvagnar på vår stora anläggning i Helgenäs, bara ett stenkast ifrån sjösättningsrampen.

Kontakta gärna oss om du vill veta mer!