Fort Helgenäs

Farmartjänst i Tjust driver en äventyrsanläggning i Helgenäs längst in i Syrsaviken. Byggnaden är en gammal spannmålssilo som under 90-talet helt byggdes om till en äventyrsanläggning.

Fort Helgenäs är en äventyrsanläggning inspirerad av ”Fångarna på Fortet” som är belägen utmed E22 i nordöstra Småland, fyra mil norr om Västervik. På äventyrsanläggningen får du leta dig igenom labyrinter, ge dig ut på snurrande golv, ta dig över hängbroar och mycket mer antingen ensam eller tillsammans med ditt lag i jakten på att vinna. Självklart har vi även en fängelsehåla!

Priset är 250 kr/vuxen och 125 kr/barn (upp till 12 år). Äventyret tar omkring 1 – 1½ timme att genomföra.

Förutom själva äventyret så finns på Fort Helgenäs även en drygt 20 meter hög klättervägg bland aktiviteterna som är en av Sveriges högsta inomhusklätterväggar. Det finns tre vägar uppför klätterväggen, alla med olika svårighetsgrad. Klätterväggen kan bokas via telefon, fax eller e-mail.

Priset är 250 kr/säkrare och timme.

Fort Helgenäs är öppet för bokning främst mellan maj och augusti, men även andra tider enl. överenskommelse. Vem som helst, stor som liten eller företag som privatperson kan komma till Fort Helgenäs och leka och ha kul! Vi rekommenderar dock att du är minst sex år gammal. Personer under tolv år ska vistas i förälders sällskap.

På Fort Helgenäs finns också dusch- och omklädningsmöjligheter samt utrymmen för möten (även för större grupper) samt måltider.

För bokningar och förfrågningar ang. Fort Helgenäs, kontakta Otto Jacobsson på telefonnummer 070-130 38 46. Välkomna till Fort Helgenäs!